diensten

Wat kan Freshbits u bieden? Een goede vraag. Binnen onze projecten maken we gebruik van verschillende technieken. Voor onze klant zetten we een mix van onderstaande middelen in om een succesvolle websites te bouwen.

 

Of bekijk onze diensten per markt:
Online publishing en uitgeverijen | Corporate communicatie | Educatie en onderzoek

 

 

Websites

Al 15 jaar bouwt Freshbits aan het internet: Van statische webpagina naar dynamische website en van portal naar interactief platform. Freshbits heeft zijn sporen verdiend op het gebied van meertalige websites, corporate sites, social media platforms, actiesites, vacaturesites, beveiligde sites en interactieve sites.

Vormgeving

Freshbits geeft al ruim 15 jaar vorm aan websites, animaties, mailings, nieuwsbrieven, banners en interfaces van internettoepassingen. Stuk voor stuk ontwerpen op maat die feilloos aansluiten bij uw de doelstellingen voor uw website. Vakmanschap, creativiteit en effectiviteit. Dat is waar Freshbits voor staat. Maar ook als u uw huidige ontwerp wilt behouden of werkt met uw vaste reclame- of ontwerpbureau, helpen wij u graag verder bij de conversie naar een geoptimaliseerde website.

Infographics

Zet uw onderneming op de kaart m.b.v. Google maps. Freshbits is gespecialiseerd in het presenteren van allerhande geografische bedrijfsinformatie op uw website. De mogelijkheden zijn talrijk. We adviseren u dan ook graag verder.

Social Media

Freshbits helpt u bij het vergroten van uw online bereik met behulp van social media.

Like this en Share

Met de bekende iconen ‘share’ en ‘like this’ kunnen bezoekers uw berichten, events of vacatures eenvoudig doorsturen naar het eigen netwerk of doorplaatsen op de eigen profielpagina van facebook. Zo maakt u op effectieve manier gebruik van het netwerk van uw bezoekers!

RSS feeds

Freshbits ontwikkelt RSS-feeds waarmee nieuwe nieuwsbericht op uw website automatisch worden doorgeplaatst naar Twitter en/of Facebook. Op deze manier weten uw volgers direct wat er speelt.

Mailings

Mailings zijn nog altijd een doeltreffende manier om uw doelgroep te bereiken Freshbits verzorgt mailings en nieuwsbrieven zoals digitale animaties, meertalige wenskaarten of speciale actiemailings met ‘direct-bestel’-button.

Nieuwsbrieven

De nieuwsbrief blijft een effectief middel om klanten te informeren en extra bezoek op uw website te generen. Verstuurt u regelmatig nieuwsbrieven dan biedt Freshbits een module inclusief template waarmee u zelfstandig nieuwsbrieven kunt verzenden in uw huisstijl. Verstuurt u incidenteel een nieuwsbrief, dan verzorgt Freshbits met alle plezier het ontwerp, de opmaak en de verzending voor u.

Banners

Freshbits maakt professionele en effectieve banners in alle typen en volgens de standaard formaten. Vraag naar de mogelijkheden.

Content Management Systemen

Een CMS geeft u de mogelijkheid uw website te onderhouden en verder uit te breiden. Het zorgt ervoor dat uw product of dienst goed vindbaar is en biedt de mogelijkheid koppelingen te maken naar Social Media.

Maatwerk toepassingen

Freshbits is gespecialiseerd in het oplossen van complexe vraagstukken. Veelal door de combinatie van techniek met maatwerk ontstaan internet toepassingen die zijn toegesneden op de wensen van onze relaties. Wilt u weten wat Freshbits voor u kan betekenen, bezoek gerust.

Hosting

Freshbits heeft eigen virtual webservers. Met deze zgn. ‘cloud hosting’-oplossing bent u niet alleen gegarandeerd van een hoge uptime. U profiteert daarnaast ook van ongekende schaalbaarheid en flexibiliteit.

Data koppeling

Freshbits is gespecialiseerd in complexe datakoppelingen. Of het nu gaat om API’s, (externe) databases, catalogi, databanken of social networks, Freshbits realiseert de koppeling en ontsluiting via uw website.

Zoeken

U wilt de informatie uit verschillende bronnen centraal toegankelijk maken voor bezoekers? Voor Freshbits is dat geen probleem. We hebben ruime ervaring met het indexeren, doorzoekbaar maken en ontsluiten van allerhande (online) bronnen zoals websites, catalogi, databanken en archiefmateriaal: beeldmateriaal en tekst.

Extranetten

Een extranet is een afgeschermd deel van de website waar relaties, studenten of collega’s alleen toegang tot hebben als ze over inloggegevens beschikken. Freshbits heeft zijn sporen verdiend op het gebied van het realiseren van beveiligde internetomgevingen naar de wensen en doelstellingen van klanten.

Support

Freshbits levert als standaarddienst 24x7 support en een dagelijkse backup. Zo bent u verzekerd van snelle reactietijden en van het behoud van uw webcontent.

Webstatistieken

Freshbits implementeert standaard Google Analytics in websites voor het effectief meten en analyseren van bezoek en campagnes. Heeft u voor het Xsite3 CMS gekozen, dan beschikt u bovendien over realtime statistieken en kunt u op elk gewenst moment van de dag het gedrag van bezoekers meten, analyseren en optimaliseren.

Search Engine Optimisation

Het overgrote deel van uw bezoekers start zijn zoektocht naar een bedrijf of product via internet. Het is dan ook cruciaal dat uw website optimaal vindbaar en indexeerbaar is voor zoekmachines als Google. Actuele content, de juiste trefwoorden en een correct semantische opbouw van de pagina zijn hiervoor de belangrijkste voorwaarden. De websites van Freshbits voldoen in alle opzichten aan de geldende webstandaarden voor optimalisatie en verschijnen dan ook hoog in de ranglijst van zoekresultaten.

Webshops

Freshbits heeft ervaring met het opzetten van professionele webshops die vriendelijk in gebruik zijn voor zowel de opdrachtgever als de klant.

Google Shopping

Freshbits verzorgt de koppeling van uw online assortiment met Google Shopping. Dan kunnen bezoekers uw producten voortaan ook zoeken, vinden en kiezen op afbeelding.

Online betalingen iDeal

Met iDeal biedt u bezoekers de mogelijkheid tot online transacties. Freshbits heeft ruime ervaring met het implementeren van iDeal als onderdeel van een webshop of – meer actiematig - als tijdelijke donatiemogelijkheid. Vanzelfsprekend kan Freshbits de standaard vormgeving van iDeal aanpassen aan uw huisstijl.

Google AdWords

Freshbits adviseert u graag over de wijze waarop u nieuwe bezoekers kunt aanspreken met Google Adwords.