Corporate communicatie

Internet is jarenlang een omgeving geweest om te informeren en te communiceren met bezoekers. Met sociale media vormen we netwerken, we ontmoeten nieuwe vrienden, onderhouden contact maken en maken vooral onze voorkeuren zichtbaar.  Nu we ‘always on’ zijn, is  internet ook deel geworden van ons leven.

Voor corporate organisaties is sociale media een  belangrijk instrument om in contact te blijven met afnemers, studenten, werkzoekenden, leveranciers, stake- en shareholders.

Een verbindende rol in de communicatie via via social media is weggelegd voor de corporate website.

Corporate identity

U wilt dat uw corporate identity een online vervolg krijgt?
Freshbits heeft jarenlange ervaring met het  vormgeven van corporate websites binnen de regels van de huisstijl en stijlgids.  Zo hebben we de websites ontworpen voor  Huisman Equipment, Nederlandsch octrooibureau, Koninklijke Boom uitgevers, De Volkskrant, ING Real Estate.

Content management

U wilt een  content managementsysteem dat vriendelijk en gemakkelijk is in gebruik? 
Freshbits levert websites met het Xsite3 content management systeem. Xsite3 staat bekend om zijn gebruiksgemak, vriendelijke vormgeving, korte trainingsduur, snelheid en de speciale structuur waarmee zoekmachines uw website detecteren.

Online communicatie

U bent op zoek naar tools die uw online communicatie ondersteunen?
Freshbits biedt een groot aantal modules. Van Social media koppelingen (Twitterfeeds, Facebook fanpage, Share/Like-functies) en modules voor mailings en nieuwsbrieven tot mogelijkheden voor Live chat met uw doelgroep.

Extranet

U wilt een beveiligde omgeving om informatie en bestanden te delen met klanten, relaties en collega’s die over persoonlijke inloggegevens beschikken?

Freshbits heeft ervaring met het realiseren van extranets naar de wensen en doelstellingen van klanten. 

Hosting

U wilt garanties voor een hoge uptime en bovendien profiteren van ongelimiteerde schaalbaarheid en flexibiliteit?
Met de virtual webservers die Freshbits in eigen beheer heeft, bieden wij ‘cloud hosting’ als het antwoord op al uw wensen.

Service & support

U wilt verzekerd zijn van snelle reactietijden en van het behoud van uw webcontent?
Freshbits levert als standaarddienst 24x7 support en een dagelijkse backup.

Meer weten?

Wilt u weten wat Freshbits voor u kan betekenen? Bel  gerust met  020- 6262540 of stuur een e-mail naar info@freshbits.nl.