Onderwijs en onderzoek

Internet heeft veel veranderd in de wijze waarop we  kennis tot ons nemen. De encyclopedie is uit de woonkamer verdwenen. Ook de online versies zijn inmiddels voorbijgestreefd door Wikipedia. Het internet als onderdeel van ons alledaagse leven bepaalt ook waar en hoe we leren. Freshbits biedt een groot aantal modules voor online leeromgeving (ELO), mobile onderzoek of online zelfhulp programma.

Online leeromgeving

Voor verschillende uitgeverijen en gezondheidsinstellingen heeft Freshbits online leeromgevingen ontwikkeld, zoals bijvoorbeeld Schrijfhulp. De studenten kunnen in op ieder gewenst moment de lesstof doorlopen en zichzelf toetsen. We bieden hierbij systeem om de voortgang van de leerling te volgen (LVS). Daarnaast wordt de leeromgeving steeds vaker gecombineerd met een webshop om cursus toegang en studiemateriaal aan te bieden.

Marktonderzoek via mobile devices

In een tijd waarin steeds meer mensen altijd bereikbaar zijn via hun mobiele telefoon kan marktonderzoek niet achterblijven. Freshbits heeft voor Mobi-Q een snel ladend enquête platform ontwikkeld. Groepen respondenten kunnen op ieder gewenst moment deelnemen. Het voordeel is dat de respondent geen extra software hoeft te downloaden maar via een link in een email of QR-code meteen aan de vragenlijst kan beginnen.

eHealth

Binnen eHealth worden leeromgevingen ingezet om clienten online te behandelen en te begeleiden, zoals op Mijn iHelp.

Zelftest / Assesment

Met de online kennistests van Freshbits kunnen bezoekers op de website van Jellinek en van GGZ-Friesland een proces doorlopen waarin ze verschillende vragen beantwoorden. Op basis van de antwoorden  ontvangen zij een advies op maat.