online publishing en uitgevers

Internet verandert het gedrag van kopers. Online shoppen, vergelijken en aanschaffen vinden we de normaalste zaak van de wereld. Voor muziek, kranten, boeken en tijdschriften geldt dat we steeds vaker een abonnement afsluiten om toegang te krijgen tot een dienst. Uitgeverijen hebben zich de snel aangepast aan deze online realiteit. Het afzetkanaal is hierdoor veranderd. Uitgevers verkopen steeds vaker rechtstreeks aan de eindgebruiker.

Freshbits heeft jarenlange ervaring met het realiseren van internetoplossingen voor uitgeverijen. We weten voor welke veranderingen en uitdaging u staat. Daarom bieden we technische oplossingen om uw uitgaven in eigen beheer te verkopen.

Online shop

De webshops van Freshbits zijn afgestemd op de verkoop van boeken, eBooks, tijdschriften, tokens, webinars en Video on Demand (VoD). In de webshop kunnen kopers op verschillende manieren zoeken naar een product of dienst, bijvoorbeeld op vakgebied, onderwerp of titel.

Archieven ontsluiten

Freshbits is gespecialiseerd in het koppelen en doorzoekbaar maken van digitale archieven en informatiebronnen. In de  webshop kunnen kopers gratis zoeken naar artikelen en digitale uitgaven. Artikelen worden openbaar  aangeboden of achter een zgn. ‘betaalmuur’. 

Abonneesysteem

In de webshop hebben abonnees via een eenvoudig loginsysteem toegang tot een artikel van een digitale uitgave. Is een bezoeker nog geen abonnee is, dan krijgt hij de optie om direct een abonnement af te sluiten.

Digitale leesomgeving

Digitale uitgaven kunnen online worden gelezen. De standaard opmaak van artikelen is ook geschikt voor het lezen op tablets. 

Assortiment

In de online shop kunt u een breed assortiment aanbieden: Boeken, eBooks, Tijdschriften, Tokens, Webinars en Video on Demand (VoD). In de onderliggende structuur is aan elk product een aparte orderafhandeling gekoppeld.

iDeal en fulfillment

Elke aanschaf brengt relaties mee. De webshop wordt gekoppeld aan het online betaalsysteem van uw bank. Afhankelijk van het product of de dienst verloopt de orderafhandeling vervolgens via het fullfilmentbureau, de aanbieder van Print On Demand (POD) of via de leverancier van e-Books.

Meer weten?

Wilt u weten wat Freshbits voor u kan betekenen? Bel  gerust met  020- 6262540 of stuur een e-mail naar info@freshbits.nl.