updates

Hoe gaat het eigenlijk met die jongens van Freshbits? Blijf niet langer in onzekerheid. Eindelijk alles wat u wilde weten in een handig overzicht met updates.

Open access

vrijdag 22 januari 2016

Open access is een brede internationale academische beweging die streeft naar vrije, gratis online toegang tot wetenschappelijke informatie, zoals publicaties en data. Vanzelfsprekend dus ook erg belangrijk voor uitgeverijen van wetenschappelijke artikelen. Voor Uitgeverij Paris heeft Freshbits het mogelijk gemaakt om artikelen als Open Access aan te bieden. Voorbeeld Open Access artikel in Journal of Medical Law and Ethics

Boom Lemma webshop

donderdag 20 augustus 2015

De nieuwe webshop voor Boom Lemma uitgevers is live gegaan: boomlemma.nl

Forehand

woensdag 17 juni 2015

De nieuwe website van Forehand is live gegaan! Het Rotterdamse Forehand draait al 25 jaar mee in de top van Nederlandse distributeurs binnen de IT-branche. Als totaaldistributeur op het gebied van network components & devices, staat Forehand in de markt bekend om haar uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, de inhoudelijke vakkennis en de hoge servicegraad die keer op keer wordt geleverd.

Acta Marine website

vrijdag 8 mei 2015

Acta Marine is wereldwijd marktleider in de exploitatie van werkschepen voor coastal en shallow waters. Freshbits is verantwoordelijk voor de technische realisatie van de website: www.actamarine.com

 

Schrijfwijzer.nl online

dinsdag 24 februari 2015

De online Schrijfwijzer van Jan Renkema is in een nieuw jasje gestoken. Bekijk ons portfolio

Boom test uitgevers

woensdag 10 december 2014

De nieuwste aanvulling op ons webshop portfolio is Boom test uitgevers. Boom test uitgevers is een uitgeverij van vragenlijsten, tests en verwante producten voor het onderwijs en de ggz binnen het Nederlandse taalgebied.

Bekijk ons portfolio

Website DSM-5

dinsdag 25 maart 2014
Website DSM-5

De website DSM-5 is gelanceerd. DSM-5 is het handboek voor de classificatie van psychische stoornissen. Een standaardwerk voor professionals in de psychiatrie. Meer informatie over dit project vind u in ons portfolio.

Lancering Boom Filosofie

zondag 26 januari 2014
Lancering Boom Filosofie

We zijn erg trots op onze laatste webshop BoomFilosofie.nl. Zoals de naam al doet vermoeden een webshop met alle boeken en ebooks in dit vakgebied.

David Van Reybrouck wint de Gouden Ganzenveer 2014

maandag 6 januari 2014

Freshbits feliciteert David Van Reybrouck met de toekenning van de Gouden Ganzenveer 2014.

De prijs wordt jaarlijks toegekend aan een persoon of instituut vanwege zijn of haar grote betekenis voor het geschreven en gedrukte woord in Nederland.
Ook dit jaar is Freshbits weer sponsor van de online activiteiten rond de Gouden Ganzenveer.

Vernieuwde Opiniestukken.nl

dinsdag 24 december 2013

Opiniestukken.nl is een onafhankelijk platform voor opinie. Opiniestukken.nl heeft een nieuw responsive design gekregen en is nu op ook op smartphones en tablet goed leesbaar. Voor de groeiende groep vlaamse bezoekers is bovendien een belgisch deel met artikelen toegevoegd. Opiniestukken is klaar voor 2014!

Feestelijke lancering van MijniHelp

donderdag 10 oktober 2013

Op donderdag 10 oktober wordt de nieuwe website MijniHelp.nl gelanceerd. Een volledige online zelfhulp site voor twee groepen:

- Mensen met lichte psychische klachten zoals stress, somberheid en angst.

- Familieleden en naasten van mensen met psychische klachten.

Thuiswinkel waarborg

donderdag 28 maart 2013
Thuiswinkel waarborg

Het Thuiswinkel Waarborg is het kwaliteitskeurmerk voor het kopen van producten en diensten via internet. Twee van 'onze' webwinkels hebben het Thuiswinkel Waarborg keurmerk gekregen: nt2.nl en boompsychologie.nl

Boom Psychologie

vrijdag 1 maart 2013

Boom Psychologie is de derde grote online boekwinkel uit de koker van Freshbits. Boom Psychologie richt zich op de professionals in de ggz, psychologie of psychiatrie. In de webshop worden uitgaven van Boom uitgevers Amsterdam en titels van andere uitgeverijen aangeboden. Bezoekers kunnen ook uitgaven direct uit het Centraal Boekhuis bestellen.

Bovendien houden wij u op de hoogte van nieuws, over bijvoorbeeld congressen, kortingen en andere acties. Ook studenten kunnen terecht bij Boom Psychologie, voor hun opleidingsboeken en vaknieuws.
Naar: boompsychologie.nl

Freshbits.nl vernieuwd

vrijdag 15 februari 2013

Onze website was nodig toe aan een opfrisbeurt. De nieuwe site is voorzien van een mooie response design, zodat deze ook op mobiel en tablet goed leesbaar is.

 

In ons portfolio hebben we nu meer ruimte om het verhaal achter een project te vertellen en een veel mooiere grafische presentatie.

Onze diensten zijn gesplitst naar drie branches om een helder beeld te geven van ons aanbod.

Uitgeverij Paris optimaliseert dienstverlening met nieuwe website

maandag 29 oktober 2012

Uitgeverij Paris uit Zutphen is gespecialiseerd in informatie en dienstverlening aan juridische professionals uit binnen- en buitenland. Meer in ons portfolio

MGV online

donderdag 12 juli 2012

MGv is een crossmediale uitgave voor ggz en verslavingszorg. Het tijdschrift is een forum waar professionals uit alle ggz-disciplines onderling of met bestuurders, cliënten of zorgverzekeraars het debat aangaan over de inhoud van hun vak en over de taken van de ggz in de samenleving.